Füst Figyelő

Füst Figyelő

Üdv köztünk!

2017. szeptember 04. - Füst Figyelő

Üdvözlünk, kedves látogató! 

A blog célja elsősorban szivarok, pipadohányok elemzése. Amatőr, de lelkes csapat fogja itt megosztani a tapasztaltait, miközben megkóstoljuk a finom szivarokat, dohányokat. reméljük, hogy szívesen olvasgattok itt, és segíthetünk 1-1 szivar, vagy dohány választásában.

Jó olvasást, jó füstöt! :) 

Üdv: A FüstFigyelők

A bejegyzés trackback címe:

https://fustfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9912801846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzubjektivPipas 2017.12.19. 19:33:34

Sziasztok, orommel talaltam ra a blogra, sok sikert kivanok hozza. En pipas vagyok (2 honapja :-)) de a szivar felol indultam ugyhog ynagy orommel olvasom ezeket a bejegyzeseket! Sporttarsi udvozlettel :-) Peter

Füst Figyelő 2018.03.15. 17:53:13

@SzubjektivPipas: Nagyon szépen köszönjük! :) Elnézést a kései válaszért, vmiért nem kaptam róla értesítést, hogy komment érkezett.
Tervezem amúgy, hogy pipadohányokat is fogok tesztelni, ez a közeljövőben meg is fog valósulni a terveim szerint :) Jó füstöt!
süti beállítások módosítása