Füst Figyelő

Füst Figyelő

La Aurora Black Lion Corojo Robusto- Robi véleménye

2017. október 07. - Füst Figyelő

Kellemes bőrillat, érződik az érlelés is. Dominikai longfiller, a híres La Aurora gyártól. 

Szépen van sodorva,  jól szellőzik. A gyűrűjével van igazán problémám, mert nehéz leszedni, és szinte lehetetlen szakadás nélkül eltávolítani, így ezen a téren kellene fejlődniük. 

Begyújtásnál egyből érezhető az erős, de édes bőrös íz, és az érlelt dohánylevél. Égése egyenletes, hamuja fehér, halványszürke és masszív, nem "potyogós". A szivarozás végéig ez az erőteljes, édes bőr íz dominál. Szubjektív, de ha tejszínhabos fekete kávét iszunk mellé cukor nélkül, akkor képes mandulaízt is produkálni. 

Erőssége 3/5, ha mohón szívjuk, erősen telít, de nyugodt szivarozás alkalmával csak közepesen. Erős, sűrű füstje van, a passzív füstje is szép, de erős illatú. 

Kb 3/4 óra alatt elszívható.

Ezt szintén tudom ajánlani egy közepesen hosszú beszélgetéshez, egy étkezés utáni pihenés alkalmával, viszont kiemelten ajánlom hűvösebb időkre, nyáron a nagy melegben túlságosan erősnek hat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://fustfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr4612937375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása