Füst Figyelő

Füst Figyelő

Flor de Selva Churchill - Robi véleménye

2017. október 01. - Füst Figyelő

Kellemesen világos szín, édes, bőrös illat begyújtás előtt. Ez egy igazi hondurasi szivar, ráadásul egy jól megsodort longfillerről van szó. Szétbontás után egyértelműen láthatjuk az alaposan egymásba sodort, szép dohányleveleket. 

Begyújtása után máris érződik az, amit az illata sejtet: egy édeskés, bőrös ízt érzünk. Ez az íz végig dominál, itt-ott ismeretlen mellékízzel, amely csak hozzáad az élményhez. Részemről főleg igazi, kicsit érleltebb dohányízt azonosítottam benne mellékízként. Végén a füstje sem bántó, végig kellemes marad, amit kb 1-1,5 órán keresztül élvezhetünk. 

Erőssége 1/5, egyáltalán nem telít, nem lesz tőle rosszul az ember, pedig ez egy churchill méret. 
Füstje kellemes, közepesen sűrű, hamuja szép fehér, masszív, égése lassú, kellemes tempójú. 

Tartalmas, mély beszélgetésekhez javaslom, vagy relaxálni, viszont ahhoz bármikor ideális, ugyanis tényleg nem telít, lágy, mégis nagyon finom szivar. Viszont nyugodt környezetet javaslok hozzá, ahonnét nem kell sietősen távozni, ez egy lassú szivar, ami után is érdemes még üldögélni. Mellé valamilyen ízesítésű kávét javaslok, mert kiemelik egymás ízét vagy zöld teát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fustfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9612916825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása