Füst Figyelő

Füst Figyelő

Montecristo Petit Tubos- Robi véleménye

2018. március 15. - Füst Figyelő

Végre elérkezett az idő, hogy egy magasabb kategóriás szivart is megkóstolhassak! 

A híres Montecristo került terítékre, abból is a Petit Tubos verziója. Ez a longfiller szivar le se tagadhatná, hogy kubai, már meggyújtás előtt is erős, de kellemes földes illata van. 

Begyújtás után azt kapjuk, amire számítottunk, igazi földes jegyek dominálnak, és kicsit később ízlelgetve mandulát is kaphatunk. Égése egyenletes, hamuja szürke, és tömör, nem hullik. 
Erőssége számomra 3/5. Ár/érték aránya viszont szintén 3/5, mert bár nagyon finom, de véleményem szerint túl van árazva, ennyi pénzből sokkal finomabb szivarokat is vehettem volna.

A végén enyhe édeskés szegfűszeget érezni, ami meglepő, mégis kellemes zárása volt a szivarozásnak. 

Mellé maximum csak presszókávét javaslok, kevés barnacukorral. Ára miatt csak különleges alkalmakra javaslom, ha olcsóbb lenne, alkalmas lehetne heti rendszerességgel egy vasárnapi hétzáró gondolkodásra, nyugodt beszélgetésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fustfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9013741742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása