Füst Figyelő

Füst Figyelő

La Aurora 1495 Churchill - Robi véleménye

2018. március 21. - Füst Figyelő

Egy tekintélyt parancsoló dominikai szivarral ünnepeltük a karácsonyt, és ideje volt, hogy most megírjam róla a méltó kritikát.
Longfiller, churchill méretű szivarról van szó, az 1495 Series tagja. Illata gyújtás előtt erős bőr és némi kakaó-étcsoki.

Begyújtás után ez felerősödik, igazi, erős, férfias szivar ez. Végig az erős bőr íz dominál, mellette enyhén keserű, mégis érlelt hatású kakaó. Ez a keserű és édes érlelt ízhullámzás folyamatosan kíséri a már említett bőr ízt. 

Füstje sűrű, masszív, hamuja szürke, égése egyenletes. Passzív füstje kellemes, mégis erős illatú.
Telít, erős szivar, ezért az erőssége 3,5/5. Kávéhoz ajánlom és a cukrossága miatt mindenképpen édes bort javaslok, mert harmonizál az ízéhez, és segít a nagy dózisú nikotin ellensúlyozásához. 

Ünnapi szivar! Semmiképpen se próbáljuk ki éhgyomorra! Egy finom, kiadós ebéd utáni pihegésre javaslom. Ennek a szivarnak meg kell adni a módját, nyugodt, barátságos környezet szükségeltetik, mert ezeket az ízeket mindenképpen ki kell élvezni, figyelni kell rájuk. Elszívásához másfél óra szükséges, gyors szívásra egyáltalán nem ajánlott, nyugodt, mély szippantásokat javaslok, ezért is ajánlom hosszú, nyugodt, mély beszélgetésekhez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fustfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9613756514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása